Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik komen testrijden?

Testrijden kan elke dag van de week. Maak van tevoren wel een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Een afspraak maken kan via info@nihola.nl of via het contactformulier op deze site.

Wat is de levertijd?

De levertijd van de bakfietsen is ca. 2 à 3 weken. De bakfiets wordt met de hand gemaakt in Denemarken. Wanneer de fiets klaar is, wordt deze eerst naar ons verstuurd. Wij zorgen er daarna voor dat de fiets, op afspraak, netjes bij je thuis wordt afgeleverd.

Hoe werkt het met garantie?

Op een Nihola bakfiets zit een garantie van XXXXX jaar. Wanneer er binnen deze periode iets defect raakt aan je fiets, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om dit zo goed en snel mogelijk op te lossen. Mochten er na afloop van de garantieperiode problemen ontstaan, dan kunnen wij je uiteraard nog steeds helpen met het vinden van de beste oplossing.

Waar kan ik de fiets verzekeren?

Je kunt je fiets verzekeren met een reguliere fietsverzekering.

Hoe zit het met onderhoud/reparatie?

Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een fietsenmaker bij jou in de buurt. We zijn op dit moment bezig met het vinden van een goede en betrouwbare partner om reparatie en onderhoud op locatie mogelijk te maken. Wanneer hier meer over bekend is zullen we dat op deze website en op onze sociale media bekendmaken.

Kan de fiets geleverd worden met elektrische trapondersteuning?

Elektrische trapondersteuning:
Nihola is uitgerust met Promovec, een Deens ontwerp. Deze achterwielaandrijving heeft 6 ondersteuningsstanden en een ‘6km/h’ wegrij-ondersteuning. Je hebt de keuze uit 3 varianten:
– Promovec Electric system 36 Volts, 250 W 10,4 Ah (60 tot 80 km)
– Promovec Electric system 36 Volts, 250 W 13,6 Ah (70 tot 100 km)
– Promovec Electris Strong Cargo 48 Volts, RIM 500 W, 13,6 Ah (extra ondersteuning 60 tot 90 km)

Voor additionele informatie, neem contact met ons op.

In welke kleuren kan de fiets geleverd worden?

Je kunt de kleur van de bak en de kleur van de huif zelf kiezen. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn:

Kleur bak:
Keuze uit blauw, donkergrijs, geel, groen, lichtgrijs, rood, wit, zwart

Kleur huif:
Keuze uit beige, blauw, bordeaux, geel, groen, oranje, paars, rood, roze, zwart

Alle combinaties zijn mogelijk.

Kan het hondendeurtje ook doorzichtig geleverd worden?

Nee, dit is niet mogelijk. Om de veiligheid van het hondendeurtje te kunnen garanderen is het niet mogelijk om deze doorzichtig te leveren.

Kun je bij de Nihola Family kiezen voor een doorzichtige voorkant?

Ja, dit is mogelijk.

Heeft Nihola een lage instap?

Bij alle Nihola bakfietsen is het een optie om te kiezen voor een lage instap. De instap is dan maar 42 cm hoog. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een extra lage instap van 32 cm hoog. De lage instap maakt echt een verschil en kan het opstappen op de fiets makkelijker maken.

Is het mogelijk om te kiezen voor een terugtraprem?

Ja, het is mogelijk om te kiezen voor een terugtraprem in plaats van handremmen. Sommige mensen hebben minder kracht of minder gevoel in hun handen. Een terugtraprem is dan een goede oplossing.

Krijg ik mijn fiets vergoed via WMO of PGB?

Verschillende Nihola bakfietsen zijn inmiddels geheel of gedeeltelijk vergoed via de WMO of het PGB. We kijken graag samen naar de mogelijkheden om je fiets gedeeltelijk of geheel vergoed te krijgen.

Subsidie elektrische bakfietsen

Tekst

Fietsplan

Tekst

Custom bakfietsen

Tekst

Nihola bakfiets groen

© Copyright - Nihola bakfietsen